Junioritoiminta

 

Kajaanin Kipinän junioritoimintaan kuuluvat 11-14-vuotiaiden valmennusryhmä, yleisurheilukoulut -ja leirit, liikuntakerho sekä lasten yleisurheilukilpailut. Talvikaudella yleisurheilukoulut ja liikuntakerho pyörivät Kajaanihallilla, kesäkaudella Vimpelin yleisurheilukentällä. Leirejä järjestetään mahdollisuuksien mukaan ja lasten yleisurheilukilpailut päivitetään kilpailukalenteriin ja lasten kilpailut talvikaudella -osioon.

Yleisurheilukouluun lapsi voi tulla mukaan 7-vuotiaana. Yleisurheilukoulussa lapsi voi harrastaa yleisurheilua aina 15-vuotiaaksi asti. Yleisurheilukoulua tavoitteellisempaan valmennusryhmään voi siirtyä yleisurheilukoulusta 11-vuotiaana. 15-vuotiaana on mahdollisuus siirtyä joko yleisurheilukoulusta tai varhaisnuorten valmennusryhmästä Kipinän nuorten valmennusryhmään.

Junioritoimintamme tavoitteena on tarjota laadukasta ja monipuolista urheilutoimintaa lapsille ja nuorille turvallisessa ympäristössä. Harjoittelu muuttuu leikinomaisesta harjoittelusta lajipainoitteisempaan iän karttuessa. Liikunnan avulla kasvattaminen, perhekeskeisyys ja monipuolisuus ovat tärkeimmät junioritoimintamme periaatteet. Tällä hetkellä liikutamme noin 60 lasta yleisurheilukouluissa ja liikuntakerhossa. Ohjaajina toimivat osaavat ja koulutetut ohjaajat.

 

Tervetuloa mukaan!