Junioritoiminta

AJANKOHTAISTA:

 

TULE MUKAAN KAJAANIN KIPINÄN YLEISURHEILUTOIMINTAAN!

 

Syksyllä 2017 aloittaa uusi kilpaileville ja kilpailemisesta kiinnostuneille (11-14-vuotiaat) tarkoitettu valmennusryhmä. Lue lisää täältä

 

Vielä ehdit mukaan Kajaanin Kipinän syksyn 2017 yleisurheilukouluihin ja syysloman liikuntaleirille!

Ilmoittautuminen syyslomaleirille täältä ja yleisurheilukouluihintäältä

 

 

 

 

Kajaanin Kipinän junioritoimintaan kuuluvat 11-14-vuotiaiden valmennusryhmä, yleisurheilukoulut -ja leirit, liikuntakerho sekä lasten yleisurheilukilpailut. Talvikaudella yleisurheilukoulut ja liikuntakerho pyörivät Kajaanihallilla, kesäkaudella Vimpelin yleisurheilukentällä. Leirejä järjestetään mahdollisuuksien mukaan ja lasten yleisurheilukilpailut päivitetään kilpailukalenteriin ja lasten kilpailut talvikaudella -osioon.

Yleisurheilukouluun lapsi voi tulla mukaan 4-vuotiaana. Yleisurheilukoulussa lapsi voi harrastaa yleisurheilua aina 15-vuotiaaksi asti. Yleisurheilukoulua tavoitteellisempaan valmennusryhmään voi siirtyä yleisurheilukoulusta 11-vuotiaana. 15-vuotiaana on mahdollisuus siirtyä joko yleisurheilukoulusta tai varhaisnuorten valmennusryhmästä Kipinän nuorten valmennusryhmään.

Junioritoimintamme tavoitteena on tarjota laadukasta ja monipuolista urheilutoimintaa lapsille ja nuorille turvallisessa ympäristössä. Harjoittelu muuttuu leikinomaisesta harjoittelusta lajipainoitteisempaan iän karttuessa. Liikunnan avulla kasvattaminen, perhekeskeisyys ja monipuolisuus ovat tärkeimmät junioritoimintamme periaatteet. Tällä hetkellä liikutamme noin 60 lasta yleisurheilukouluissa ja liikuntakerhossa. Ohjaajina toimivat osaavat ja koulutetut ohjaajat.

 

Tervetuloa mukaan!.

 

Lisätietoja junioritoiminnasta

Suvi Kemppainen                                                     Vilma Sydänlammi

044 098 0125, hst.kemppainen@gmail.com            044 7029999/vilma.sydanlammi@hotmail.com