Liity jäseneksi

Kajaanin Kipinä ottaa uuden jäsenrekisterin käyttöön Suomisportissa, joten kaikkia pyydetään ilmoittautumaan uuteen jäsenrekisteriin.

Jäsenmaksut:

  • Urheilukoululaisen v. 2023 jäsenmaksu sisältyy urheilukoulumaksuun. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

 

Valitse itsellesi sopiva jäsenluokka yllä olevista vaihtoehdoista. Klikkaamalla jäsenluokan linkkiä pääset hakemaan seuran jäseneksi.


Seura siirtyy uuteen aikakauteen ja digitalisoi maksujen ja jäsenten hallintaa Suomisportilla.

Suomisport on liikunnan ja urheilun oma digipalvelu, jonka käyttäjiä ovat liikkujat, urheiluseurat ja lajiliitot. Palvelu on Suomen Olympiakomitea ry:n tarjoama jäsenpalvelu sen jäsenliitoille ja liittojen alaisille seuroille. Samalta alustalta ja yhdestä sovelluksesta löytyvät kaikki tarpeelliset urheilun palvelut, mitkä helpottavat liikkujien, vanhempien, liitto- ja seuratoimijoiden, vapaaehtoisten sekä valmentajien sporttiarkea.

Suomisportia käytetään luomalla palveluun henkilökohtainen Sporttitili. Sporttitilillä jokainen hallinnoi itse omia tietojaan. Sporttitililtä liikkuja löytää urheilun palvelut: harrastukset ja tapahtumat, treenikalenterit, maksut, viestit sekä urheilun tarjoamat räätälöidyt edut. Palvelu auttaa vanhempia ja lapsia hallinnoimaan lajiriippumattomasti omaa harrastusarkea. Suomisportia voi käyttää joko Suomisport-sovelluksella tai selainversion kautta.

Lisätietoa Suomisportista löytyy www.suomisport.fi