Arja Karppiselle Suomen mestaruuksia ja Suomen ennätys

13.3.2015

Jyväskylässä kilpailtiin 7.-8.3. Aikuisurheilijoiden SM-hallikilpailut. Kipinästä mestaruuksia oli kahmimassa muutaman vuoden tauon jälkeen Arja Karppinen. Arja voitti neljä Suomen mestaruutta N50-sarjassa kovilla tuloksilla. Pituushypyssä syntyi uusi Suomen ennätyskin, kun ensimmäinen kilpailuhyppy kantoi 4,78. Entinen ennätys oli Tuija Helanderin nimissä 4,75. Kolme muuta mestaruutta tuli 60 m, 60 m aidoista ja korkeushypystä.

Kipinästä kisoissa olivat myös Kunto Viiru, Eero Väyrynen, Kyösti Säkkinen ja Pasi Karjalainen. Kunto Viiru oli M70-sarjan korkeudessa neljäs. Eero Väyrynen oli M65-sarjan seiväshypyssä niin ikään neljäs. Myös Kyösti Säkkinen sai tyytyä harmittavaan neljänteen sijaan M60-sarjan 60 m aidoissa. Pituudessa hän oli kilpailun kuudes. Pasi Karjalainen sijoittui seitsemänneksi M45-sarjan kuulassa.