Väyrynen kuudes Lahden eliittikisoissa ja Haverinen kolmanneksi YAG:ssa

16.6.2014

Kajaanin Kipinän Henri Väyrynen pituushypyssä kuudenneksi Lahden eliittikisoissa.

Väyrynen ponnisti kuudenteen sijaan oikeuttavan tuloksen 753 0,8 metrin myötätuuleen pituuskisan toisella kierroksella. Voittajaksi ponkaisi Etelä-Afrikan Godfrey Mokoena (799), kakkoseksi Bermudan Tyrone Smith (786) ja kolmoseksi Etelä-Afrikan Zarck Visser (781).

Suomalaisista Väyrystä pidemmälle hyppäsivät Kristian Pulli (772) ja Arttu Halmela (763).

Kipinän Annika Haverinen kisasi viikonloppuna Espoossa Youth Athletics Gamesissa. Ikäluokkansa kotimaiselle huipulle kuuluva Haverinen sijoittui lauantaina kolmanneksi T15-sarjan 100 metrin kisassa. Hän juoksi 0,6 metrin vastatuuleen ajan 12,92. Alkuerissä Haverisen aika oli 12,77 (–0,4).

Sunnuntaina Haverinen juoksi T15-sarjan 80 metrin aitajuoksun finaalissa kahdeksanneksi ajalla 12,77 (+0,1). Aamun alkuerissä Haverinen pinkoi huippuajan 11,95, mutta tulos ei ole ennätyskelpoinen liian kovan myötätuulen (+3,7) vuoksi.