10.2.2014

8.- ja 9.2 käynnistyivät Sotshin olympiakisat, mutta myös yleisurheilurintamalla oli vilkasta. Lauantaina Tampereella käytiin Pohjoismaiden maaottelu, jossa Suomea miesten pituudessa edusti Kipinän Henri Väyrynen. Hänen mahtava kautensa sai jatkoa upealla maaotteluvoitolla. Tulos 7,85 on uusi ennätys, jolla vanha ennätys parantui sentillä.

Kainuun Sanomien uutinen aiheesta

Tulokset Tampereelta

Rovaniemellä käytiin lauantaina Santa Claus kilpailut. Näissä kisoissa Kipinän värejä edustivat Annika Haverinen, Krista Tirkkonen ja Mari Heinonen. Naisten 60 m Annika pääsi hienosta finaaliin juostuaan alkuerissä 8,14, tämä jää vain 2 sadasosaa ennätyksestä . Finaalissa aika 8,17 riitti kuudenneksi. Krista tippui ensimmäisenä finaalista ajalla 8,18. Annika ja Krista olivat myös mukana 200 m, jossa molemmat juoksivat ennätyksensä. Annikan aika 28,29 ja Kristan 28,90. Mari Heinonen oli mukana T15 60 m aidoissa, jossa hän juoksi ennätyksen 10,60.

Rovaniemen tulokset

Kajaanissa käytiin viikonloppuna Kainuun hallimestaruuskisat. Lauantain parasta antia oli M17-sarjan pituus, kun Wäinö Wacklin ja Tuomas Juvonen kävivät tiukkaa kamppailua kisan voitosta. Wäinön uusi ennätys 5,48 ei tällä kertaa riittänyt voittoon, kun Tuomaksen paras kantoi 5,54. Myös kolmanneksi tullut Aleksi Mäkinen hyppäsi uuden ennätyksen 5,14. Sunnuntaina samat pojat kävivät erittäin tiukan kisan M17 60 m, kun kaikkien ajaksi tuli sama 7,7h. Tällä kertaa tuloslista käännettiin toisinpäin Aleksin voittaessa kisan.