Kipinä järjesti kauden viimeiset kisat Kajaanissa ja Annika Haverinen laittoi piirinennätykset uusiksi Espoossa

16.9.2013

Viikonloppuna 14.-15.9 Kipinä järjesti kauden viimeiset kisat, kun pm-moniottelut käytiin Vimpelinlaakson urheilukeskuksessa. Ottelulajeissa käytiin samalla avoimet Aluekisat. 10-ottelussa ei ollut tällä kertaa osallistujia, mutta 7-ottelussa mukana olivat naisten sarjassa Jenni Rossi (Lappeenrannan Urheilu-Miehet) ja N17-sarjassa Kipinän Hanna Hakala ja Suvi Kemppainen. Rossi otteli kahden päivän aikana tuloksen 3817. N17-sarjan mestaruus meni Suvi Kemppaiselle tuloksella 3470 ja Hanna Hakala sai hopeaa tuloksella 2620. Aluekisoissa Raahesta pari SM-kultaa hakenut Henri Väyrynen osallistui tällä kertaa heittolajeihin (kuula, kiekko ja keihäs). Katso kaikki tulokset alla olevista linkeistä.

Lauantain tulokset

Sunnuntain tulokset

Samana viikonloppuna käytiin KLL kisat Espoossa. Mukana olivat Kajaanin Keskuskoulun ja Kajaanin Kipinän Annika Haverinen ja Henna Hakala. Lauantaina tytöt juoksivat B-tyttöjen 100 m. Alkuerissä Annika juoksi 13,03 (-0,5) ja Henna 14,34 (-0,4). Annikan aika riitti välieriin, mutta valitettavasti Hennan ei. Välierissä Annika juoksi uuden ennätyksensä 12,67 (+1,9), jolla mentiin hienosti finaaliin. Finaalissa vauhti kiihtyi ja uusiksi ennätyslukemiksi kirjataan nyt 12,60 (+1,5). Tällä ajalla tuli harmittava neljäs sija, kun mitali jäi vain neljän sadasosan päähän. Samalla tuli myös uusi T15/T14 piirinennätys, kun Maiju Ylitalon vanha ennätys parantui kaksi sadasosaa.

Sunnuntaina Annika oli mukana B-tyttöjen 80 m aj. Alkuerien aika 12,80 (-1,7) riitti finaaliin. Finaalissa Annika osoitti erittäin kovaa kuntoa juostuaan ensimmäisen kerran alle 12 sekunnin. Ihanteellisissa olosuhteissa syntyi aika 11,98 (+1,9), jolla tuli myös hienosti pronssimitali. Jälleen myös piirinennätys laitettiin uusiksi ja ennätystilastoihin Annika Haverisen nimi.