Kainuuseen veteraanien PM-pronssia

3.7.2013

Veteraaniyleisurheilijat ratkoivat 18. kerran yleisurheilun Pohjolan mestaruudet Norjan Mossissa. Suomi säilytti edelleen valtikan viiden maan koitoksessa, kun Suomen edustusjoukkue otti mitalitilaston kärkipaikan. Seuraavan kerran maiden välinen paremmuus ratkeaa kahden vuoden kuluttua Tanskan Odensessa.

Kaikkiin veteraanien yleisurheilun PM-kilpailuihin osallistunut Kajaanin Kipinän Kunto Viiru sijoittui M70-sarjan korkeushypyssä kolmanneksi kauden kärkituloksellaan 132. Samalla hän saavutti kymmenennen mitalin Pohjoismaiden mestaruuskilpailujen korkeushypystä.

Suomen edustusjoukkueen jäsenet ilmoittivat, yhtä loukkaantunutta urheilijaa lukuun ottamatta, osallistuvansa Kajaanissa 2.-4. elokuuta järjestettäviin SM-kilpailuihin. Tämä on kisajärjestäjille erittäin mieluisa uutinen. Samalla varmistui myös se, että Kajaanin urheilukeskuksessa on mahdollista seurata ja ihailla lähes kaikkien maamme parhaiden veteraaniyleisurheilijoiden kilpailusuorituksia.