Lajikarnevaaleille osallistui tänä vuonna ilahduttavasti Kipinäläisiä

30.6.2013

Pituuskarnevaaleilla Jämsässä 27.6. oli Mari Heinonen, joka osallistui T13-sarjaan sijoittuen 6.:ksi tuloksella 4,50. Kilpailu käytiin helteessä vastatuuleen ja Marin koko kesän jatkuneet askelmerkkiongelmat jatkuivat. Yksikään hyppy ei osunut lankulle. Pituuskarnevaalien yhteydessä  järjestettiin myös kestävyyskarnevaalit. Niissä juoksi Kajaanissa opiskeleva venäläinen Kipinän jäsen Anastasia Dorokhova N19-sarjassa 800m:llä ajan 2.25,95.

Aitajuoksukarnevaaleilla Jämsänkoskella 27.6. olivat Annika Haverinen, Emma Karjalainen ja Mari Heinonen. Emma ja Annika osallistuivat 80m:n aitajuoksuun sarjassa T14. Annika epäonnistui ja keskeytti kilpailun. Sen sijaan Emma juoksi kisan loppuun ja sai ensimmäisessä 80 m:n kisassaan ajan 14,66 pienestä viimeisten aitojen kompuroinnista huolimatta. Mari juoksi T13-sarjan 60 m:n aidoissa eränsä voittajaksi ja kokonaiskilpailussa toiseksi ennätyksellään 10,01, mikä jää 0,05 sekuntia Annikan viime vuonna juoksemasta Kainuun pe.stä.

Keihäskarnevaleilla Pihtiputaalla heitti Suvi Kemppainen T-15 sarjassa. Hän epäonnistui jäädessään tulokseen 33,65 ja ulos kolmelta viimeiseltä kierrokselta. Loppukilpailuun olisi tarvittu noin 40 m:n kaari kolmella ensimmäisellä heittokierroksella.

Pikajuoksukarnevaaleihin 30.6. osallistuivat nuorten valmennusryhmää valmentava veteraani Jari Haverinen, Maiju Ylitalo ja Krista Tirkkonen. Maiju juoksi kovaa vastusta hakien N100m:llä kesän parhaansa 12,65 ja N200m:llä 26,43 jääden ennätyksestään kaksi sadasosaa.. Krista juoksi kesän parhaansa N19 100m:llä aikaan 13,06 ja lisäksi N200 m aikaan 28,14. Jari puolestaan osallistui M100 m:lle ja sai sillä ajan 11,78.

Jämsä, Kestävyys- ja hyppykarnevaalit 27.6.