Viikonlopun 8.-9.6 Kipinäläisten tulokset

10.6.2013

Viikonloppuna kilpailtiin ympäri Suomea ja muutamia Kipinäläisiä oli myös mukana. Saksan Regensburgissa käytiin Saksan Eliittikisat 8.6, joissa mukana oli Elisa Leinonen 100 m aidoissa. Leinonen oli finaalissa kuudes ajalla 13,64 (-1,8). Kisan voitti Saksan Nadine Hildebrand 13,16 ja paras suomalainen oli neljäntenä Nooralotta Neziri 13,54. Elisa voitti oman alkueränsä ajalla 13,70 (-2,4).

Regensburgin tulokset

Sunnuntaina nuoremmat Kipinäläiset olivat mukana Lapilahdella Savo Juniori Gamesissa. Annika Haverinen juoksi T15-sarjan 100 m loistavasti, kun kellot pysähtyivät uuteen ennätysaikaan 12,97 (+1,6). Tällä ajalla Annika menee Suomen tilastossa tällä hetkellä kolmanneksi. N17-sarjan voiton vei Hanna Hakala 13,93. Samassa kisassa kilpailun ulkopuolella juoksivat Maiju Ylitalo 13,00 ja Krista Tirkkonen 13,23.