Uusi tiedote: Kajaanin Kipinän seura-asuista

6.3.2013

SEURA-ASUT

Kipinä teettää uudet seura-asut suomalaisella Noname-yhtiöllä (www.nonamesport.com), jonka nettisivuilla voi käydä tutustumassa heidän tuotteisiinsa jo ennakolta. Sekä verryttelypuvun takin että kilpailu-asujen yläosien väritys tulee Kipinän omilla väreillä (musta/sininen/valkoinen). Sen sijaan kaikki housut ovat Nonamen mustia varastomalleja, jolla säästetään hieman kustannuksissa. Omilla väreillä painatettavat menevät tilaukseen Pääsiäisviikolla (vk 13) ja niiden toimitusaika on toukokuun loppupuolella.

 

SOVITUS JA TILAUS

Sovituasut saadaan viikolla 10 ja niitä voi sovittaa jokaisen harjoitusryhmän harjoitusten alussa viikoilla 11 ja 12. Sitovat tilaukset on tehtävä viikon 12 loppuun (24.3.) mennessä. Tilaukset on maksettava Kipinän tilille ja Kipinä maksaa ne sitten yhtenä laskuna asujen toimittajalle Nonamelle. Asusteiden hintalista on oheisena.

 

TILAUKSET TULEVAISUUDESSA

Kun takit ja kilpa-asujen yläosat ovat erikoistilaus, niin niitä tarvitaan tilaukseen vähintään n. 15 kpl/malli, että hinta saadaan pysymään järkevänä. Näin ollen yksittäisiä seura-asuja ei voi tilata. Malli kylläkin säilyy Nonamen tiedostoissa ja kun tarvittava määrä uusia tilauksia löytyy, voidaan jälleen tilata täsmälleen alkuperäisen mukaisia asusteita myös tulevina vuosina. Voitaneen arvata, että riittävää määrää uusia asusteita ei varmaankaan löydy tämän tilauksen jälkeen ennen vuoden 2014 kevättä. Näin ollen kaikkien, jotka haluavat seura-asun ensi kesää varten, olisi viisainta tehdä tilaus nyt tuohon 24.3. mennessä!

 

Vesa Heinonen

040 5466 251

vesa.heinonen.kajaani@gmail.com

Hinnat voit katsoa täältä

Nonamen tuotteita voi katsoa täältä