Kajaanin Kipinä mukaan SLU:n ja Veikkauksen Verkkokumppanuuteen

23.11.2012

Klikkaamalla tätä kuvaa etusivulla pääset Veikkamaan ja samalla tukemaan Kipinän toimintaa
Klikkaamalla tätä kuvaa etusivulla pääset Veikkamaan ja samalla tukemaan Kipinän toimintaa

Hyvä urheilun ja seuramme ystävä,

Kajaanin Kipinä on lähtenyt mukaan SLU:n ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen.  Se on yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta.

Yhteistyöllä SLU ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Tavoitteena on antaa suomalaisille seuroille mahdollisuus kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä ja samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluja urheilun ystäville. Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.  

Palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä.

Pienillä panoksilla suuria tunteita

Kisailu, kilvoittelu ja haaveilu ovat osa urheilua ja ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saat rahapeleistä irti suuremman ilon.

Näin verkkokumppanuus toimii: Katso esittelyvideo