Kipinän seura-asuja tilattavissa

28.11.2019

Heippa! 

Nyt olisi taas mahdollisuus tilata kipinän seura-asuja! 

Tilauslomakkeet löytyvät nyt Kajaanin Kipinän ilmoitustaululta (Kajaanihalli, juoksusuoran keskivälissä). Palautathan tilauslomakkeen viimeistään 9.12 Mari Heinoselle. (Yleisurheilukoululaiset voivat palauttaa omalle ohjaajallensa) 

Tilauslomakkeen voi myös tulostaa alta (liite), ja palauttaa sitten Marille.

“Oma malli” tuotteet ovat vaatteita, jotka on varustettu “Kajaanin Kipinä”-tekstillä ja logolla sekä sini-valko-musta värityksellä. 

“Varastomalli” tuotteet ovat vaatteita, jotka ovat kokonaan mustia nonamen vaatteita, joissa ei ole kipinän logoa tai tekstiä. 

Seuravaatteiden koot ovat XXS-XXXXL sekä senttikoot 130-150 (on myös mahdollista tilata 120 koossa, mutta ei liene tarpeen). 

Hinnasto riippuu tilattavien vaatteiden määrästä, joten siksi “oma malli” vaatteissa on hintahaarukka. Lisäksi tilauksessa voi mahdollisesti tulla pieni toimitusmaksu per tilaaja. 

Uutena tuotteena on myös tilattavissa “oma malli” juoksupanta. Jos tulee vähintään 5 pantatilausta, niin sekin voidaan toteuttaa.  

Tuotteet löytyvät osoitteesta www.nonamesport.com , kirjoita hakuun tuotteen nimi, joka on lomakkeessa, niin löydät minkä mallinen kyseinen tuote on.  

 

Lisätietoa Mari Heinoselta 

  • 044 544 5852 

  • mari.heinonen.kajaani@gmail.com 

Liitteet