Jopa viidellä kipinäläisellä oli mahdollisuus päästä Kalevan kisoihin

3.8.2019

Kajaanin Kipinän urheilijoista peräti viidellä oli hyvä mahdollisuus päästä Kalevan kisoihin. Mutta ainoastaan pikajuoksijat Annika Haverinen ja Jenna Kokkonen osallistuvat kisoihin.

Annika Haverinen osallistuu 100 metrin juoksuun ja puolustaa viime vuoden kuudetta sijaansa. Annika on päässyt hyvään kuntoon ja finaalipaikka on jälleen hyvinkin mahdollinen.

Jenna Kokkonen on saanut harjoitella terveenä ja tuloskehitys on ollut huimaa. 100 metrin ennätys on painunut alle 12 sekunnin ja sellaisella ajalla ollaan finaalissa. Kaksi kipinäläistä Kalevan kisojen 100 metrin finaalissa, täysin mahdollista!

Mari Heinonen on myös parantanut tuloksiaan huimasti ja pääsy 100 metrin aitajuoksuun oli hyvin lähellä. Vain 0,07 sekuntia parempi tilastoaika olisi riittänyt osallistumisoikeuden saamiseen.

Suvi Kemppainen on kärsinyt koko kesän jalkavaivoista ja Kultaisessa keihäässä Vantaalla toukokuun lopulla sattunut loukkaantuminen paljastui viime maanantain magneettikuvauksessa vasemman lonkan alueella olevaksi repeämäksi. Suvi oli ilmoittautunut kisoihin,mutta järjen ääni voitti ja kisoista luopumispäätös tehtiin vain kaksi päivää ennen keihään karsintakilpailua.

Henri Väyrynen ei ole kilpaillut hallikauden jälkeen ja hoitelee ylikuntotilansa maltilla pois. Hän ei ole siten puolustamassa viime vuoden pituushypyn SM-hopeamitaliaan.