Elisa Leinonen ja Maiju Arffman Suomen mestareiksi

25.8.2009

Kipinäläisten SM-kilpailumenestys sai jatkoa, kun Elisa Leinonen aitoi 22-vuotiaiden 100m aitojen mestariksi ja Maiju Arffman voitti 16-vuotiaiden korkeushypyn.

22-vuotiaiden SM-kilpailut, Pori

Elisa Leinonen heittäytyi niukkaan voittoon 22-vuotiaiden 100m aitajuoksussa ajalla 14,29. Finaali oli erittäin tiukka, sillä kärki nelikko mahtui kahden sadasosan sisälle. Hopeaa otti Giia Lindström (14,30) ja pronssia Hanna-Maari Latvalala (14,30).

Sivulajissaan 100m:llä Elisa oli 11. ajalla 12,97. Elisan alkueräjuoksussa puhalsi kova kahden metrin vastatuuli.

16-17-vuotiaiden SM-kilpailut, Seinäjoki

Maiju Arffman voitti 16-vuotiaiden korkeushypyn tuloksella 174, joka on hänen ennätyksensä. Toiseksi sijoittui Viivi Voutilainen (168). Maiju valittiin myös edustamaan Suomea 17-vuotiaiden Ruotsi-otteluun.

Kipinän muista edustajista Juho Seppänen oli M17 300m:n 21. ajalla 38,31. Ella-Kaisa Heikkinen jäi niukasti N16 sarjan 800m: finaalista ollen alkuerien 9. ajalla 2.24,06. Finaaliin olisi vaadittu 2.23,98.