Maiju Arffmanille SM-hopeaa ja Elisa Leinoselle pronssia

28.2.2009

Kajaanin Kipinän 16-vuotias Maiju Arffman hyppäsi hopealle ennätystään sivuavalla tuloksella 169 N17-sarjassa nuorten SM-hallikisoissa Turussa.

Lempäälän Kisan Vilma Koskinen vei voiton tuloksella 173 ja Raision Kuulan Viivi Voutilainen sijoittui kolmanneksi tuloksella 167. Viime kesänä Maiju sai silloinkin hopeaa T15 SM-kisoissa tuloksella 167. Silloin voittaja oli Viivi Voutilainen samalla tuloksella.

Kajaanin Kipinän 22-vuotias Elisa Leinonen sijoittui kolmanneksi N22 60 m aj:ssa tuloksella 8,78. Voittaja Espoon Giia Lindström juoksi 8,56. Alkuerissä Elisa juoksi jälleen ennätyksensä 8,72.

M19-sarjan 60 m:llä Sotkamon Jymyn Ville Kiviniemi oli välierien 11. ajalla 7,27. Alkuerissä hän juoksi 7,23.

N17 800 m:llä Kipinän Ella-Kaisa Heikkisen sijoitus oli 19. ajalla 2.30,02. Omassa erässään hän oli kolmas.

M17 300 m: juoksussa Kipinän Juho Seppänen sijoittui erässään toiseksi ajalla 39,47. Koko kilpailussa sillä ajalla tuli 19. sija.