Kajaanin Kipinän nuoret edustivat mallikkaasti nuorten SM-halleissa

28.2.2017

Annika Haverinen esitti hallikauden parastaan viime viikonloppuna Turussa järjestetyissä nuorten SM-halleissa. Haverinen juoksi 60 metrillä N19 sarjan finaalissa neljänneksi omalla ennätyksellään 7,63. Finaaliin Haverinen selvisi juostuaan oman välieränsä toiseksi ajalla 7,79.

Annika paransi omaa ennätystään myös 200 metrillä ollen oman alkueränsä ensimmäinen ajalla 26,26. Finaalipaikkaan tulos ei kuitenkaan riittänyt, sillä finaaliin alkueristä jatkoi vain neljä urheilijaa.

Jenna Kokkonen suoriutui SM-kisaviikonlopustaan mallikkaasti. Kokkonen paransi N17 sarjassa omaa ennätystään 60 metrillä, kun uusi ennätys kirjattiin välierissä aikaan 7,87. Tämä aika riitti oman välierän voittoon. Finaalissa Kokkonen juoksi neljänneksi ajalla 7,92. Pituudessa Jenna sijoittui kolmanneksi uudella ennätyksellään 574.

Nuorten SM-halleissa edusti myös joukko muita Kipinän urheilijoita. Tuomas Juntunen oli korkeudessa  M19 sarjassa 7. kauden parhaallaan 172. Emma Karjalainen oli 800 metrin juoksussa N19 sarjassa 13. omalla ennätyksellään 2,39,94. Venla Reponen oli 300 metrillä N17 sarjassa 19. omalla ennätyksellään 44,59