Annika Haveriselle 60 metrin Suomen mestaruus

7.3.2016

Kuvassa Annika yhdessä valmentajansa Jari Haverisen kanssa.

Annika Haverinen voitti 60 metrin nuorten Suomen mestaruuden N17-sarjassa lauantaina 5.3. Helsingissä. Annikan voittoaika on uusi henkilökohtainen ennätys 7.73. Toiseksi sijoittui HIFK:n Viivi Lehikoinen ajalla 7.76. Annikan aika alkuerissä oli 7.95 ja välierissä 7.76. Sunnuntaina Annika osallistui 60 metrin aitajuoksuun, jossa aika 8.91 toi alkuerien seitsemännen sijan. Loppukilpailuun pääsi kuusi nopeinta.

Tuomas Juvonen sijoittui M17-sarjan seiväshypyssä kuudenneksi ennätyksellään 419, korkeushypyssä myöskin kuudenneksi ennätyksellään 176 ja 60 metrin aitajuoksujen alkuerissä seitsemänneksi 8.70.

Mari Heinonen hyppäsi N17-sarjan kolmiloikassa seitsemänneksi ennätyksellään 11.17. 60 metrin aitojen alkuerissä Marin ennätysaika 9.19 riitti jaettuun 14. sijaan.

Jenna Kokkonen kilpaili viikonloppuna Tampereella T15-sarjassa. Pituushypyssä Jenna sijoittui kuudenneksi ennätyksellään 528, 300 metrillä kuudenneksi niin ikään ennätyksellään 43.10 ja 60 metrillä seitsemännäksi ajalla 8.13. Jennan ikäluokassa ei järjestetä SM-halleja yksittäisissä lajeissa, joten ikäluokan parhaat kokontuvat vuosittain näihin Tampere Junior Indoor Gamesiin.