11-14 -vuotiaiden valmennusryhmä


Kesäkaudella 2017 aloitti uusi yleisurheilukouluja tavoitteellisempi ryhmä 11-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmä jatkaa toimintaansa myös kesäkaudella 2019.

 

Valmennusryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti 11-14-vuotiaille, kilpaileville ja kilpailemisesta kiinnostuneille urheilijoille. Ryhmään osallistuvalla urheilijalla tulee mielellään olla kokemusta yleisurheilusta tai urheilullista taustaa jostakin muusta urheilulajista. Tärkeintä on kuitenkin innokuus ja kiinnostuneisuus yleisurheilua kohtaan.  Yli 14-vuotiaat, kilpailemisesta kiinnostuneet urheilijat harjoittelevat pääasiassa Kipinän nuorten kilpavalmennusryhmässä. Joissakin tapauksissa voimme keskustella yhdessä valmentajien ja yli 14-vuotiaan urheilijan kanssa, kumpi ryhmä on urheiiijalle parempi harjoitusympäristö.

Ryhmän toiminta-ajatuksena on yleisurheilukoulujen tapaan monipuolinen yleis- ja lajiharjoittelu. Ryhmälle luodaan harjoitusohjelma koko kesälle. Harjoitteluun kuuluu monipuolisesti nopeus-, kestävyys-, koordinaatio-, ketteryys-, liikkuvuus-, kuntopiiri- ja loikkaharjoitteita. Valmennusryhmässä harjoitellaan edelleen monipuolisesti eri lajeja, mutta painotus on enemmän urheilijaa kiinnostavissa lajeissa. Urheilijoiden omien lajien harjoitteluun varataan harjoitusaikaa.

 

Viikko rytmitys: harjoitukset 2-3 krt. /viikko + kilpailut. Esimerkiksi seuraavasti:

  • 1 harjoitus/vko painottaen esimerkiksi juoksu/loikat
  • 1 harjoitus/vko painottaen monipuoliset lajitaidot (vaihtuva laji/lajit viikoittain)
  • 1 harjoitus/vko oma laji

 

Aloitamme talvikauden 2.10. alkaen                       Aloitamme kesäkauden 3.6

Ti klo   16.00 - 17.30                                                         Ma klo 18.00-19.30

To klo   16.00 - 17.30                                                        Ke klo 19.00-20.30

                                                                                           To klo 19.00-20.00

 

Valmennusryhmän hinta

Ryhmän hinta 100€ koko kesäkaudella sisältäen valmennuksen 3krt/vko, valmiin ohjelman, vakuutuksen, kilpailulisenssin sekä seuran jäsenmaksun. Lisäksi valmennusryhmän jäsenet voivat osallistua maksutta Kajaanin Kipinän järjestämiin kilpailuihin.

 

Ryhmän valmentajat

Ryhmän valmentajina toimivat vähintään nuorten yleisurheiluohjaajatutkinnon suorittaneet ja/tai liikunta-alaa opiskelleet ohjaajat. Tukena ja apuna valmennuksessa toimivat seuran kokeneet lajivalmentajat.

 

Tiedustelut

Suvi Kemppainen

0440 980125                        

hst.kemppainen@gmail.com                                          

MS Excel -tiedostokevät valmennusryhmä.xlsx (9 kB)
ValmennusryhmäKevät