11-14 -vuotiaiden valmennusryhmä


Kesäkaudella 2017 aloitti uusi yleisurheilukouluja tavoitteellisempi ryhmä 11-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmä jatkaa toimintaansa myös kesäkaudella 2019.

 

Valmennusryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti 11-14-vuotiaille, kilpaileville ja kilpailemisesta kiinnostuneille urheilijoille. Ryhmään osallistuvalla urheilijalla tulee mielellään olla kokemusta yleisurheilusta tai urheilullista taustaa jostakin muusta urheilulajista. Tärkeintä on kuitenkin innokuus ja kiinnostuneisuus yleisurheilua kohtaan.  Yli 14-vuotiaat, kilpailemisesta kiinnostuneet urheilijat harjoittelevat pääasiassa Kipinän nuorten kilpavalmennusryhmässä. Joissakin tapauksissa voimme keskustella yhdessä valmentajien ja yli 14-vuotiaan urheilijan kanssa, kumpi ryhmä on urheiiijalle parempi harjoitusympäristö.

Ryhmän toiminta-ajatuksena on yleisurheilukoulujen tapaan monipuolinen yleis- ja lajiharjoittelu. Ryhmälle luodaan harjoitusohjelma koko kesälle. Harjoitteluun kuuluu monipuolisesti nopeus-, kestävyys-, koordinaatio-, ketteryys-, liikkuvuus-, kuntopiiri- ja loikkaharjoitteita. Valmennusryhmässä harjoitellaan edelleen monipuolisesti eri lajeja, mutta painotus on enemmän urheilijaa kiinnostavissa lajeissa. Urheilijoiden omien lajien harjoitteluun varataan harjoitusaikaa.

 

Viikko rytmitys: harjoitukset 2-3 krt. /viikko + kilpailut. Esimerkiksi seuraavasti:

  • 1 harjoitus/vko painottaen esimerkiksi juoksu/loikat
  • 1 harjoitus/vko painottaen monipuoliset lajitaidot (vaihtuva laji/lajit viikoittain)
  • 1 harjoitus/vko oma laji

 

Aloitamme talvikauden 1.10. alkaen                      Aloitamme kesäkauden 3.6

Ti klo 17.30-19.00                                                             Ma klo 18.00-19.30

To klo  18.00-19.30                                                           Ke klo 19.00-20.30

                                                                                           To klo 19.00-20.00

 

Valmennusryhmän hinta

Ryhmän hinta 100€ koko kesäkaudella sisältäen valmennuksen 3krt/vko, valmiin ohjelman, vakuutuksen, kilpailulisenssin sekä seuran jäsenmaksun. Lisäksi valmennusryhmän jäsenet voivat osallistua maksutta Kajaanin Kipinän järjestämiin kilpailuihin.

 

Ryhmän valmentajat

Ryhmän valmentajina toimivat vähintään nuorten yleisurheiluohjaajatutkinnon suorittaneet ja/tai liikunta-alaa opiskelleet ohjaajat. Tukena ja apuna valmennuksessa toimivat seuran kokeneet lajivalmentajat.

 

Valmennusryhmän toiminta talvikaudella 2019-2020

Valmennusryhmä pyörii talvikaudella 2019-2020 2 krt/vko. Talvikaudella keskitymme peruskunnon kehittämiseen, painoittaen eri viikoilla nopeutta, kestävyyttä ja voimaa. Harjoittelemme myös monipuolisesti erilaisia lajeja ja erilaisia lajiharjoitteita. Talvikausi huipentuu tammi-maaliskuun kilpailujaksoon. 

Valmennusryhmän laskutus suoritetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä on talvikauden 2019-2020 valmennusryhmän maksu ja toinen erä on kevätkauden 2019 valmennusryhmän maksu.

Talvikauden hinta on 125€/kausi.

Ryhmän hintaan sisältyy kesän tapaan valmennus, ohjelma, vakuutus (alle 14-vuotiaille) kilpailulisenssi sekä seuran jäsenmaksu. Tämän lisäksi valmennusryhmän jäsenet voivat osallistua maksutta Kajaan Kipinän järjestämiin kilpailuihin.

 

Tiedustelut

Mari Heinonen

044 544 5852

mari.heinonen.kajaani@gmail.com                                     

MS Excel -tiedostoKipinä valmennusryhmän suunnitelma.xlsx (8 kB)
Valmennusryhmä kevät 2020