11-14 -vuotiaiden valmennusryhmä


Kesäkaudella 2017 aloitti uusi yleisurheilukouluja tavoitteellisempi ryhmä 11-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmä jatkaa toimintaansa myös kesäkaudella 2019.

 

Valmennusryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti 11-14-vuotiaille, kilpaileville ja kilpailemisesta kiinnostuneille urheilijoille. Ryhmään osallistuvalla urheilijalla tulee mielellään olla kokemusta yleisurheilusta tai urheilullista taustaa jostakin muusta urheilulajista. Tärkeintä on kuitenkin innokuus ja kiinnostuneisuus yleisurheilua kohtaan.  Yli 14-vuotiaat, kilpailemisesta kiinnostuneet urheilijat harjoittelevat pääasiassa Kipinän nuorten kilpavalmennusryhmässä. Joissakin tapauksissa voimme keskustella yhdessä valmentajien ja yli 14-vuotiaan urheilijan kanssa, kumpi ryhmä on urheiiijalle parempi harjoitusympäristö.

Ryhmän toiminta-ajatuksena on yleisurheilukoulujen tapaan monipuolinen yleis- ja lajiharjoittelu. Ryhmälle luodaan harjoitusohjelma koko kesälle. Harjoitteluun kuuluu monipuolisesti nopeus-, kestävyys-, koordinaatio-, ketteryys-, liikkuvuus-, kuntopiiri- ja loikkaharjoitteita. Valmennusryhmässä harjoitellaan edelleen monipuolisesti eri lajeja, mutta painotus on enemmän urheilijaa kiinnostavissa lajeissa. Urheilijoiden omien lajien harjoitteluun varataan harjoitusaikaa.

 

Viikko rytmitys: harjoitukset 2-3 krt. /viikko + kilpailut. Esimerkiksi seuraavasti:

  • 1 harjoitus/vko painottaen esimerkiksi juoksu/loikat
  • 1 harjoitus/vko painottaen monipuoliset lajitaidot (vaihtuva laji/lajit viikoittain)
  • 1 harjoitus/vko oma laji

 

Aloitamme talvikauden 1.10. alkaen                      Aloitamme kesäkauden 8.6

Ti klo 17.30-19.00                                                             Ma klo 18.00-19.30

To klo  18.00-19.30                                                           Ke klo 18.30-20.00

                                                                                          To klo 19.00-20.00

 

Valmennusryhmän hinta

Ryhmän hinta 100€ koko kesäkaudella sisältäen valmennuksen 3krt/vko, valmiin ohjelman, vakuutuksen 2007 ja sitä myöhemmin syntyneille, kilpailulisenssin sekä seuran jäsenmaksun. Lisäksi valmennusryhmän jäsenet voivat osallistua maksutta Kajaanin Kipinän järjestämiin kilpailuihin.

 

Ryhmän valmentajat

Ryhmän valmentajina toimivat vähintään nuorten yleisurheiluohjaajatutkinnon suorittaneet ja/tai liikunta-alaa opiskelleet ohjaajat. Tukena ja apuna valmennuksessa toimivat seuran kokeneet lajivalmentajat.

 

Valmennusryhmän toiminta talvikaudella 2019-2020

Valmennusryhmä pyörii talvikaudella 2019-2020 2 krt/vko. Talvikaudella keskitymme peruskunnon kehittämiseen, painoittaen eri viikoilla nopeutta, kestävyyttä ja voimaa. Harjoittelemme myös monipuolisesti erilaisia lajeja ja erilaisia lajiharjoitteita. Talvikausi huipentuu tammi-maaliskuun kilpailujaksoon. 

Valmennusryhmän laskutus suoritetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä on talvikauden 2019-2020 valmennusryhmän maksu ja toinen erä on kevätkauden 2019 valmennusryhmän maksu.

Talvikauden hinta on 125€/kausi.

Ryhmän hintaan sisältyy kesän tapaan valmennus, ohjelma, vakuutus (alle 14-vuotiaille) kilpailulisenssi sekä seuran jäsenmaksu. Tämän lisäksi valmennusryhmän jäsenet voivat osallistua maksutta Kajaan Kipinän järjestämiin kilpailuihin.

 

Tiedustelut

Suvi Kemppainen

044 098 0125

hst.kemppainen@gmail.com