Elisa Leinonen SM-hallihopealle Tampereella

20.2.2012

Kajaanin Kipinän Elisa Leinonen aitoi N60 m aj:ssa SM-hopeaa ajalla 8,32 Tampereen Pirkkahallissa järjestetyissä SM-hallikilpailuissa. Voiton vei Turun Urheiluliiton Nooralotta Neziri ajalla 8,29. Mitali oli Elisalle toinen naisten sarjassa SM-halleissa. Aikaisemmin hän on voittanut pronssia v. 2010.

Alkuerissä Elisa Leinonen otti erävoiton ajalla 8,38.

Toinen Kipinän edustaja 20-vuootias seiväshyppääjä Henri Väyrynen kilpaili vain pituushypyssä ja sijoittui viidenneksi tuloksella 723, joka puuttuu kuusi senttiä hänen viikkoa aikaisemmin hyppäämästään ennätyksestä. Voiton vei yllättäen Ikaalisten Urheilijoiden Eero Haapala tuloksella 773. Tommi Evilä oli toinen tuloksella 761 ja Otto Kilpi kolmas samalla tuloksella. Arttu Halmela oli neljäs tuloksella 747 ja Petteri Lax kuudes (721).

Kainuun piirin halliennätyksen 520 viikkoa aikaisemmin hypännyt Sotkamon Jymyn 21-vuotias Perttu Korhonen sijoittui seiväshypyssä seitsemänneksi viiden metrin tuloksella. Kisan voitti Someron Esan Eemeli Salomäki tuloksella 545 ja toiseksi tuli Matti Mononen (535). Kolmas Oli Olli Rannikko (525).